Huttunen välittää ja tietää mitä myy – joustavaa ja yksilöllistä kiinteistönvälitystä vuodesta 1990!

Tampereella Kalevassa palvelee ihmisläheinen kiinteistönvälittäjä ja ammattitaitoinen kaupanvahvistaja Markus Huttunen. Hoidamme asuntojen ja loma-asuntojen myynnin ja vuokrauksen erityisesti Pirkanmaalla. Lisäksi tarjoamme joustavasti ja nopeasti asiakirjat, arviot ja kaupanvahvistukset – myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Pyydä tarjous – soita 0400 404425.

LUOTETTAVA VÄLITTÄJÄ LUOTSAA PITKÄN LINJAN PERHEYRITYSTÄ

Yli 2000 asunto ja kiinteistökauppaa tehnyt Huttunen on monessa liemessä keitetty, luotettava kiinteistönvälittäjä, joka palvelee jokaista asiakasta yksilöllisesti ja joustavasti. Huttunen tietää mitä myy – rakennustekniikkaan perehtyneellä välittäjällä on kokonaisvaltainen käsitys rakentamisesta aina suunnittelusta toteutukseen. Voit luottaa kohteet aina arvokiinteistöistä remonttikohteisiin huoletta välittäjän käsiin.

Välitämme tavallisia asuntoja tavallisille ihmisille, mutta lukeutuu tyytyväisiin toimeksiantajiin niin kaupunginjohtajia kuin Suomen valtiokin. Luotettavuudesta kielivät pitkäaikaiset asiakkuudet ja toimivat yhteistyöverkostot rahoittajien ja alan asiantuntijoiden kanssa.

Syntyperäinen tamperelainen kulkee jalat maassa nähtyään 80-luvun villit vuodet ja talouden nousukauden sekä luotsattuaan Aleksin LKV:n läpi 90-luvun laman selviämistaistelun. Alunperin Helsingissä perustettu Aleksin LKV paluumuutti Tampereelle Huttusen lapsuusmaisemiin 90-luvun lopussa. Hangosta Utsjoelle kohteita myynyt Huttunen on syventänyt paikallistuntemustaan erityisesti Tampereen keskustan ja itäpuolen kaupunkikohteissa, sekä Pirkanmaan maaseutukohteissa Pälkäneeltä käsin.

Huttusen omiin harrastuksiin kuuluu aktiivisen kaupunkilaiselämän ja maaseutukiinteistön ylläpidon lisäksi vanhojen rakennusten kunnostaminen.

MEISTÄ SANOTTUA

“Voin suositella! Kiinteistönvälittäjä Markus Huttunen on hoitanut asiakkaidemme lukuisat toimeksiannot hyvin ja luotettavasti jo vuosikymmeniä jatkuneen yhteistyömme aikana.”

“Markus Huttusen erittäin positiivinen ja iloinen ote työssään oli ratkaisevaa kaupan syntymiselle.”