Rivitalo 45 m2 | 1h+k+s, Kallioisenkaarre 2, K:ala, Pohja
v. 2019 täysin remontoitu hyväkuntoinen huoneisto. Remontin yhteydessä uusittu keittiö, kodinkoneet, laatoitettu pesuhuone ja wc sekä uusittu vesikalusteet ja lämminvesivaraaja. Asunnon lattiapinnat laminaatti, seinäpinnat maali ja tapetti, sisäkatto on valkolakattu paneli. Hyvä pohjaratkaisu. Oma länsipiha. Edullinen yhtiövastike 121,50 €/kk, autopaikka lämmitystolpalla. Ei energiatodistusta.
Ostotarjous hyväksytty!
Luhtitalo | 3h + k + s, 87,5 m2 Mustalantie 2, Pälkäne Mh. 176 000 €

Ylimmän kerroksen hissitalon kolmio, joka on rakennusvaiheessa muutettu avaraksi kaksioksi. Hyvät Pälkäneen keskustan palvelut kävelyetäisyydellä. Esteetön piha-alue ja käynti huoneistoon. Mahdollisuus autokatospaikkaan. Huoneistossa on valoisa olohuone ja ruokailutila, josta käynti isolle terassiparvekkeelle. Rauhallinen makuuhuone on huoneiston toisessa päässä. Huoneisto on hyvässä kunnossa ja vapautuu uusille asukkaille 1 kk kuluttua kaupanteosta. Asunto Oy Pälkäneen Kaari on v. 2007 valmistunut kolme kerroksinen betonielementtirakenteinen luhtitalo, jossa on 23 asuinhuoneistoa sekä 13 paikkainen autokatos. Taloyhtiö sijaitsee omalla 5731 m2 suuruisella tontilla. Talossa on kaukolämpö. Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Talo on energiatodistuksen mukaan parasta A luokkaa (vähän kuluttava). Yhtiövastike on edullinen, tässä huoneistossa 280 euroa/kk. Lisätiedot ja esittely Markus Huttunen 0400 404425 Varaa esittelyaika!
Omakotitalo | 5h + k + s, 116/121 m2 Mh. 158.000 € Kustaanmäentie 20, Kirpu, Pälkäne
Hyvä perheasunto hienolla tontilla laajan peltoaukean laidassa. Pähkinämäki- niminen tila 2070 m2. Rakennuspaikka on nimensä mukainen osittain kallioinen pieni mäki, joka on ympäröivää maastoa vähän korkeammalla. Aurinkoinen paikka, jota suojaa runsas tontin rajalla sijaitseva puusto. Talo on paikalla rakennettu, julkisivut ovat lohkotiiltä. Peltikate on uusittu ja samalla on asennettu talotikkaat, lapetikkaat ja kattosilta sekä portaikon kohdalle lumiesteet. Talossa on uusittu myös vesijohdot ja lämmitysjärjestelmän kiertovesiputkisto. Alakerrassa on avara viihtyisä olohuone, jossa on isot eteläikkunat ja käynti katetulle terassille sekä keittiö, ruokailutila, takkahuone/makuuhuone ja sauna sekä pesutilat. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja eteläparveke. Vapautuminen sopimuksen mukaan! Ei lain mukaista energiatodistusta.
Varaa esittelyaika!
Peltolammi, 1h+tupakeittiö+sauna 41 m2
Tilava saunallinen yksiö lasitetulla eteläparvekkeella. Hoidettu hyvä taloyhtiö. Yhtiö siirtynyt maalämpöön v. 2017. Edullinen yhtiövastike! Seinäpinnat maali, lattiapinnat parketti. Talonetti. Hyvä rauhallinen sijainti lähellä Peltolammin uimarantaa. Taloyhtiöllä viihtyisä piha-alue, jossa mm. taukopaikka, grillikatos ja pyörävarastot.
Porrashuoneen alakerrassa säilytysvarasto, pesutupa ja kuivaushuone. Autopaikka sähköpistokkeella on tällä hetkellä siirrettävissä uudelle omistajalle! E:G (2013), Mh. 103.0000 €
Ketunleivänkatu 6 C
Varaa esittelyaika!
Kaleva | 73 m2, 3h+k+kph Vh. 189.000
Väinämöisenkatu 19 A. Hyvä rauhallinen sijainti viihtyisällä asuinalueella Kalevassa. Alue on nuorten perheidenkin suosiossa läheisten puistojen, päiväkotien ja hyvien palveluiden sekä monipuolisten harrastusmahdollisuuksien vuoksi. Huoneisto on talon 2. asuinkerroksessa. Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu, tilavat huoneet, vaatehuone ja runsaasti kaappitilaa. Avarassa olohuoneessa on ranskalainen parveke. Pienempi makuuhuone sopii hyvin myös työhuoneeksi. Eteistilan, kph:n ja makuuhuoneen voi erottaa muusta asunnosta välieteisen suljettavalla ovella. Hoidettu hyvä taloyhtiö, peruskorjauksetkin tehty ajallaan. E:D (2007)
 Ostotarjous hyväksytty!
Omakotitalo | Valkeakoski, Mälkiäinen
Omakotitalo | Seppämestarin talo, rv. 1907
Valkeakoski, Mälkiäistentie 327
Huoneistoala n. 140 m2 m2, 3h+k+s + ullakon makuuhuoneet 2 kpl ja halli
Mh. 165.000 €
Tontti 1380 m2, aurinkoinen sijainti pellon laidassa lähellä Vanajaveden rantaa. Rantaoikeus. Hirsinen päärakennus peruskorjattu, uusittu mm. julkisivut, vesikate, käyttövesijohdot, viemärit ja sähköt sekä  pesutilat ja sauna. Tontilla vanha hirsinen pajarakennus ja varastoaitta. Lähellä Mälkiäisten laivaranta, jossa uimaranta ja venepaikat. Ei lain mukaista energiatodistusta. Varaa esittelyaika!
Maatila 15,68 ha , Jämijärvi, Tykköö, 88 000 €
Kuolinpesä myy AHOVAARA JA AHOVAARA II -nimiset rinnakkaiset tilat, joiden pinta-ala on yhteensä 15,68 ha kiinteistörekisterin mukaan. Peltoa n. 8,5 ha, metsät sekametsää, joukossa pari nättiä mäntyvaltaista kuviota. Pellot avo-ojissa ja viljeltyinä. Metsätaloussuunnitelmaa tai puuston arviota ei ole käytössä. Tilalla sijaitsee vaatimaton, mutta ryhdikäs 1 1/2 kerroksinen n. 45 m2 asuinrakennus, talossa ehjä sokkeli, osittain syväperusteinen ja kellarillinen. Vesikatto on ok ja talo on tyhjentämisen jälkeen suorastaan asumiskuntoinen. Kellari kärsinyt kosteusvaurioita, pääosin johtuen puutteellisesta tuuletuksesta. Ei vesijohtoa eikä sähköjä. Tarjous sähköliittymästä on pyydetty. Pihassa on kaivo. Olohuoneeseen on muurattu leivinuuni, muuten talon varustus ja pinnat melkein alkuperäiskunnossa. Ullakko avointa tilaa. Hoitamaton pihapiiri, pihapiirissä huonokuntoinen varastoliiteri ja puusee. Myydään tarjousten perusteella. Ostaja vastaa kiinteistön loppusiivouksesta, irtaimisto sisältyy kauppaan. Vapaamuotoiset tarjoukset 6.10.2023 mennessä! Tavoite on myydä molemmat tilat yhdessä, mutta erilliset tarjoukset tiloista tai pelkästä peltoalasta huomioidaan myös. Kohteelta ei vaadita lainmukaista energiatodistusta. Lisätiedot ja esittely Markus Huttunen 0400 4044245. Ostotarjoukset hyväksytty 20.10.!
Rivitalo | 57 m2, 2h + k + s + lasitettu terassi ja autokatos Noormarkuntie 8 A 3, Tursola, Kangasala
Rv. 2018, vaaleasävyinen valoisa ja tyylikäs hyvin varusteltu rivitaloasunto kivalta paikalta Tursolasta. Asunnossa lisänä viihtyisä huoneiston levyinen lasitettu terassi lasikatolla, joka rajoittuu puistoalueeseen. Kaksi autopaikkaa, joista toinen on autokatospaikka. Maalämpö, lämmönjako lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto, ilmalämpöpumppu viilennykseen, takkavaraus, ulkovarasto ja käyttöullakolla hyvät säilytystilat. Lattiapinnat valkolakattu tammiparketti, rosteriset kodinkoneet, induktioliesi, seinäpinnat maalattu. Tilava pesuhuone on laatoitettu ja varustettu lattialämmityksellä.  E:C (2013) Ostotarjous hyväksytty!
K:ala, Mäntyveräjä | 48,5 m2, 2h+k+kph, Mäntyveräjäntie 3 A
Mh 70.500 € + velkaosuus 9.414 €, Vh 79.914 €
Remontoitu hyväkuntoinen kaksio hyvältä paikalta hoidetusta taloyhtiöstä. Keittiökalusteet ja kodinkoneet uusittu, kylpyhuone remontoitu perusteellisesti ja huoneiston kaikki pinnat uusittu. Eteisessä liukuovikaapistot, vaatehuone. Makuuhuone ja olohuone rauhallisen sisäpihan puolella.  Lähikauppa ja hienot harjumaastot vieressä. E:E (2018) 
Varaa esittelyaika!
P:ne, Onkkaala | 76 m2, 3h+k+kph+lasitettu parveke
Onkkaalantie 46 B. Mh. 52.000 €
Peruskuntoinen päätyhuoneisto hissitalosta. Tässä kuvassa 3. krs. Pojakerroksen asunnot talon länsipuolella. Muuten huoneisto on 2/3 krs. Huoneisto on siisti ja kaikinpuolin hyvässä asumiskunnossa. Kylpyhuone on remontoitu v. 2015/2016. Remontin yhteydessä asennettu lattialämmitys, uusittu vesieristeet ja laatoitukset. Hyvä pohjaratkaisu, tilavat huoneet ja eteinen. Vaatehuone. Lasitettu länsiparveke. Vapautuu sopimuksen mukaan. E: Varaa esittelyaika. Ostotarjous hyväksytty 21.10.!
Pälkäne, Kaitamo| Hirsitorppa 30 m2, pihasauna, varastoja. Mh. 32.000 €. Vuohenniityntie 111
Tammela -niminen tila 2930 m2. Suojaisa tasainen tontti metsänreunassa. Hirsirakennus ryhdissään ja ikäisekseen hyvä. Hirsitorppa on ilmeisesti kartanon vanhan mäkitupa, joka on rakennettu jo 1880 luvulla. Avoin pihamaa, jonka toisella puolella laajat peltoaukeat. Kohde ollut ympärivuoden asuttuna. Nyt muutaman vuoden tyhjillään, mutta lämmöt päällä. Rakennukseen on tehty -80 luvulla päätykuisti, jossa pesutilat ja wc. Pihasauna löylykunnossa. Oma kaivo. Jätevedet sakokaivoon. Kysy lisää! 0400-404425
Vapaa-ajan asunto 30 m2 | Pälkäne, Kyynärö
Isolla aurinkoisella 5320 m2 tontilla sijaitseva v. 1988 rakennettu 30 m2 hirsimökki, jossa tupa, makuutila, keittokomero ja kuisti. Pihamaa on maastoltaan avoin, loiva lämmin etelärinne. Kodikkaassa mökissä sähköt, varaava takkauuni ja keittokomerossa on pesualtaasta pesuvesien viemäröinti. Hirsinen 20 m2 pihasauna, vierasaitta ja varastoaitta. Kysy lisää! MH. 39.000 €
P:ne, Pappila | Ok-tontti 4000 m2, Mh. 35.000 €

Onkkaala-Pappila kyläalueella viihtyisässä rakennetussa maaseutuympäristössä sijaitseva omakotitalontti. Hyvä rakennuspaikka, tontin länsipuolella perinnemaisemat laajoille peltoaukeille ja rauniokirkolle. Lähellä Pälkäneveden ranta, venevalkama ja kirkonkylän keskustan monipuoliset palvelut ja koulut. Myydään karttaliitteen mukaisena määräalana tilasta Einola. Määräala saa pinta-alansa mukaisen osuuden yhteisiin maa- ja vesialueisiin. Alueella on oikeusvaikutteinen Epaala-Kuuliala osayleiskaava, kaavassa tilalle on osoitettu kaksi uutta rakennuspaikkaa, AT, joiden vähimmäispinta-ala on 4000 m2, rakennusoikeus 10% pinta-alasta. Myynnissä rinnakkaiset tontit 2 kpl a 35.000 euroa. Kysy lisää!

Pälkäne | Ok-tontti 1440 m2 18.000 €

Kuusitie 1, Lastenlinna. Hyvä rakennuspaikka harjun päältä Lastenlinnasta. Tasainen tontti, hyvä puusto. Asemakaava-alue, vesi-ja viemäriliittymä tontin rajalla. Kuusitie 1.  Mh. 18.000 €. Kysy lisää!

Ruovesi, Paloselkä | 13,75 ha. Mh 345.000 €

Alueella mäntyvaltainen tukkipuusto osittain taimikkoa. Hyvät kovapohjaiset pääosin kiviset rannat. Tilalla on rantaviivaa yhteensä n. 680 metriä.

Vahvistetussa rantakaavassa on 4 kpl rantaan rajoittuvia loma-asunnon rakennuspaikkoja (RA, kerrosluku I, rakennusoikeus 120 m2, kokonaisrakennusoikeuteen voi sisältyä erillinen 25 m2 rantasauna, jonka voi rakentaa vähintään 10 m rannasta. 2 kpl omakotitalon rakennuspaikkoja (AO, kerrosluku 1/2 1, e=0,1). Omakotitalojen rakennuspaikat on kaavassa osoitettu n. 150 m etäisyydelle rannasta. Mh. 345.000 €