Omakotitalo 110 m2/175m2 | 4h + k + sauna, autotalli + rantasauna. Rantatontti 3770 m2 Virrantie 4, Puutikkala, PälkäneMh. 128 000 €
Upealla paikalla Puutikkassa Virransillan vieressä sijaitseva vanha uittotila. Tilalla v. 1952 rakennettu kunnossa pidetty hyvä omakotitalo ja rantasauna. 3770 m2 suuruinen mäntykangastontti on maaperältään harjumoreenia. Talon aurinkoisella piha-alueella on istutuksia ja nurmialuetta. Loiva rinnetontti laskee virran rantaan. Rantaviivaa on n. 50 metriä. Puhtaiden ja kirkasvetisten Kukkian ja Kuohijärven vedet laskevat Kukkianvirran ja Virransillan uoman kautta Vihajärveen ja siitä Vihavuoden kosken kautta Hauhon reitin vesiin. Aikanaan vesistöreitti on muodostanut tärkeän uittoväylän, jota pitkin tukit ja tukkilautat on uitettu sahateollisuuden tarpeisiin. Varaa esittelyaika!
Vapaa-ajan asunto | Uutanankärki 200, Pälkäne
Mallasvesi
Mh. 265.000 €
Komealla ainutlaatuisella näköalapaikalla Mallasveden rannassa Uutankärjessä sijaitseva v. 1982 rakennettu vapaa-ajan asunto ja rantasauna. Upeat maisemat Mallasselälle länteenpäin. Mäntypuustoinen kaunis kallioinen 3050 m2 tontti. Tontilla myös tasaista nurmialuetta, jossa puutarhaa ja marjapensaita. Rantasauna jylhän kalliorinteen suojassa lähellä rantaviivaa. Rantaan hyvät puuportaat. Rantasaunan edessä lyhyt laituri. Kovapohjainen nopeasti syvenevä ranta. Ranta-alueella erillinen venevalkama, jossa venelaituri. Tässä rannassa vettä riittää ja vesivaihtuu. Tontille on rakennettu v. 1991 lisärakennuksena 45 m2 luhtiaitta, jossa on hyvät majoitustilat. Alhaalla on kaksi erillistä n. 10 m2 huonetta ja ullakolla yksi tilava tunnelmallinen makuutila. Ensiesittely sopimuksen mukaan. Varaa esittelyaika!
Kerrostalo | Juhannuskylä 37 m2, 1h+k+kph Vh 145.665 €

Polvikatu 3 C. 2/3 krs. Halutulta paikalta Juhannuskylästä tilava hyväkuntoinen yksiö vanhasta komeasta tiilitalosta.  Ikkunat rauhalliselle Polvikadulle päin länteen. Kodikas siistikuntoinen asunto, jossa tilava keittiö, hyvät kaapistot ja paljon säilytystilaa, olohuoneessa/makkarissa kaunis toimiva kakluuni.  Ikkunoissa leveät ikkunapenkit, joissa viherkasvitkin viihtyy. Pesuhuoneessa laatoitetut seinä- ja lattiapinnat. Hoidettu hyvä taloyhtiö, taloyhtiössä tyylikäs saunaosasto asukkaiden käytössä. Varaa esittelyaika!

Vapaa-ajan asunto, rantatontti 2760 m2. Mh. 95.000€

Puhtaan ja kirkasvetisen Vehkajärven rannalla sijaitseva vapaa-ajan asunto. Maastoltaan hyvä loiva ja aurinkoinen 2760 m2 rinnetontti, jossa lähes luonnontilainen ranta. Rantaviivaa on n. 50 metriä. Lyhyen laiturin päässä 2 metrin uimasyväys. Tontilla on runsas puusto ja nurmialuetta. Puurakenteinen ryhdikäs v. 1973 rakennettu kesämökki, jossa tilava tupa, keittiö ja makuutila sekä kuisti. Tuvan puolella on muurattu takka, keittiössä puuliesi. Aivan rantaviivan tuntumassa on peruskorjattava saunarakennus, joka ei ole käyttökunnossa. Hyvä tie pihaan. Tontti on rauhallinen, rakennetun alueen reunimmainen. Vieressä sijaitsee laajat metsäalueet retkeilyyn ja marjastukseen.

Omakotitalo | Valkeakoski, Mälkiäinen

Omakotitalo | Seppämestarin talo, rv. 1907

Valkeakoski, Mälkiäistentie 327

Huoneistoala n.140 m2 m2, 3h+k+s + ullakon makuuhuoneet 2 kpl ja halli

Mh. 186.000 €

Tontti 1380 m2, aurinkoinen sijainti pellon laidassa lähellä Vanajaveden rantaa. Rantaoikeus. Hirsinen päärakennus peruskorjattu, uusittu mm. julkisivut, vesikate, käyttövesijohdot, viemärit ja sähköt sekä  pesutilat ja sauna. Tontilla vanha hirsinen pajarakennus ja varastoaitta. Varaa esittelyaika!

Höylähirsimökki | Kangasala, Kivisalmi

Nuuruslahdentie 154, Kuhmalahti. Tasainen mäntykangastontti 2200 m2, sähköt, kunnan vesiliittymä, tie pihaa. n. 400 m etäisyydellä Nuuruslahden veneranta. Siisti ryhdikäs höylähirsimökki n. 30 m2, tupa, makuukamari ja sauna. Tontilla lisäksi kaksi aittarakennusta ja varastorakennus, jossa kompostoiva käymälä. 

Mh. 38.000 €. Tervetuloa esittelyyn torstai 1.6. klo 17-17:40

Vapaa-ajan asunto 30 m2 | Pälkäne, Kyynärö
Isolla aurinkoisella 5320 m2 tontilla sijaitseva v. 1988 rakennettu 30 m2 hirsimökki, jossa tupa, makuutila, keittokomero ja kuisti. Pihamaa on maastoltaan avoin, loiva lämmin etelärinne. Kodikkaassa mökissä sähköt, varaava takkauuni ja keittokomerossa on pesualtaasta pesuvesien viemäröinti. Hirsinen 20 m2 pihasauna, vierasaitta ja varastoaitta. Kysy lisää! MH. 39.000 €
Omakotitalo Iittala, Hml, n. 90 m2 | 2h+k+kph+saunatilat

Hyvällä paikalla ja tasaisella tontilla sijaitseva omakotitalo, jossa tärkeitä perusparannuksia tehty. Iso aurinkoinen 5415 m2 tontti. Nurmialuetta ja istutuksia. Tontilla vanha pihasauna ja reilunkokoinen autotalli, jossa hyvät työtilat sekä erillinen varastorakennus. Hyvät asuintilat, tilava olohuone, keittiö ja makuuhuone. Sauna, pesuhuone ja pukuhuone -tiloihin käynti eteisestä. Pääsisäänkäynnin lisäksi talossa on kaksi ulko-ovea, jotka lisäävät asumismukavuutta. Olohuoneesta pääsee katetulle terassille ja pukuhuoneesta talon taakse suojaisalle takapihalle. Edulliset asumiskustannukset. Varaava takkauuni, keittiössä puuliesi ja makuuhuoneessa pönttöuuni. Vesikatto uusittu v. 2019 ja asennettu ilmalämpöpumppu v. 2021. Sopii hyvin myös autoilijalle. Talon ympäri pääsee kiertään isollakin autolla. Ostotarjous hyväksytty!

Kerrostalo | Tammela, 2h+avokeittiö+kph, 41,5m2

VUOKRATAAN! Hyvä sijainti keskeisellä paikalla Tammelan puistokadun eteläpäässä.

Remontoitu (v. 2010) hyväkuntoinen 2. krs valoisa kaksio.  Lattiapinnat parketti, seinäpinnat maalattu, laatoitettu kph, taloyhtiössä sauna, pesutupa ja ulkoiluvälinevarastot. Vuokra  675 €/kk + vesimaksu 30€/kk

Lisätiedot/esittely Markus Huttunen, 0400 199208.

Kaleva | 73 m2, 3h+k+kph Vh. 229.000 €

Väinämöisenkatu 19 A. Hyvä rauhallinen sijainti viihtyisällä asuinalueella Kalevassa. Alue on nuorten perheidenkin suosiossa läheisten puistojen, päiväkotien ja hyvien palveluiden sekä monipuolisten harrastusmahdollisuuksien vuoksi. Huoneisto on talon 2. asuinkerroksessa. Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu, tilavat huoneet, vaatehuone ja runsaasti kaappitilaa. Avarassa olohuoneessa on ranskalainen parveke. Pienempi makuuhuone sopii hyvin työhuoneeksi tai aikuistuvan nuoren omaksi linnakkeeksi. Eteistilan, kph:n ja makuuhuoneen voi erottaa muusta asunnosta välieteisen suljettavalla ovella. Hoidettu hyvä taloyhtiö, peruskorjauksetkin tehty ajallaan. Varaa esittelyaika!

Kerava | 43,5 m2, 2h+kk+s+parv. Vh 178.709 €
Koulukuja 5A

V. 2016 remontoitu vaaleasävyinen kaksio hyvältä paikalta aseman ja urheilupuiston vierestä.  Varaa esittelyaika!

P:ne, Pappila | Ok-tontti 4000 m2, Mh. 35.000 €

Onkkaala-Pappila kyläalueella viihtyisässä rakennetussa maaseutuympäristössä sijaitseva omakotitalontti. Hyvä rakennuspaikka, tontin länsipuolella perinnemaisemat laajoille peltoaukeille ja rauniokirkolle. Lähellä Pälkäneveden ranta, venevalkama ja kirkonkylän keskustan monipuoliset palvelut ja koulut. Myydään karttaliitteen mukaisena määräalana tilasta Einola. Määräala saa pinta-alansa mukaisen osuuden yhteisiin maa- ja vesialueisiin. Alueella on oikeusvaikutteinen Epaala-Kuuliala osayleiskaava, kaavassa tilalle on osoitettu kaksi uutta rakennuspaikkaa, AT, joiden vähimmäispinta-ala on 4000 m2, rakennusoikeus 10% pinta-alasta. Myynnissä rinnakkaiset tontit 2 kpl a 35.000 euroa. Kysy lisää!

Pälkäne | Ok-tontti 1440 m2 18.000 €

Kuusitie 1, Lastenlinna. Hyvä rakennuspaikka harjun päältä Lastenlinnasta. Tasainen tontti, hyvä puusto. Asemakaava-alue, vesi-ja viemäriliittymä tontin rajalla. Kuusitie 1.  Mh. 18.000 €. Kysy lisää!

Ruovesi, Paloselkä | 13,75 ha. Mh 345.000 €

Alueella mäntyvaltainen tukkipuusto osittain taimikkoa. Hyvät kovapohjaiset pääosin kiviset rannat. Tilalla on rantaviivaa yhteensä n. 680 metriä.

Vahvistetussa rantakaavassa on 4 kpl rantaan rajoittuvia loma-asunnon rakennuspaikkoja (RA, kerrosluku I, rakennusoikeus 120 m2, kokonaisrakennusoikeuteen voi sisältyä erillinen 25 m2 rantasauna, jonka voi rakentaa vähintään 10 m rannasta. 2 kpl omakotitalon rakennuspaikkoja (AO, kerrosluku 1/2 1, e=0,1). Omakotitalojen rakennuspaikat on kaavassa osoitettu n. 150 m etäisyydelle rannasta. Mh. 345.000 €