Osmonmäki 35 m2, 1h+k+kph. Vh. 139.000€
Maalämpö, oma tontti, hoitovastike 127,20€. Heti vapaa hyväkuntoinen yksiö ensiasunnoksi! Rauhallinen sijainti. Ikkunat  avoimelle puistomaiselle sisäpihalle. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä. Asunnossa on tilava laatoitettu kylpyhuone. E: B2018, Välimaankatu 4-8 D. Tervetuloa ensiesittelyyn su 25.2. klo 14-14.30! 
Osmonmäki mielletään usein kuuluvaksi Tammelaan, mutta se on virallisesti Tampereen keskustassa sijaitseva 14. kaupunginosa. Alueen lähinaapureita ovat Tammela, Lapinniemi, Ranta-Tampella, Käpylä, Lappi ja Petsamo. Osmonmäen läheisyydessä on useita puistoja, Näsijärven uimarantoja sekä Kaupin urheilupuisto. Kaupunginosassa asuu n. 1700 asukasta.
Kangasala, Mäntyveräjä, 57,5 m2, 2h+k+kph+lasitettu parveke
Ensiasunnoksi 2. krs hyväkuntoinen kaksio lasitetulla parvekkeella. Luonnonläheinen sijainti lähellä keskustan palveluita. Upeat ulkoilualueet, harjumaastot, lenkkipolut, pyörätiet vieressä. Olohuoneesta ja parvekkeelta avarat maisemat aina Vesijärvelle asti. Asunnossa hyvä pohjaratkaisu, pinnat remontoitu v. 2016. Vaaleat sävyt, tapettia ja maalia, olohuoneessa ja makuuhuoneessa valkolakattu tammiparketti, keittiössä laminaatti. Hoidettu siisti taloyhtiö, jossa isot remontit on tehty. E:D2018. Mäntykuja 4 A
Tervetuloa ensiesittelyyn su 25.2. klo 15.10-15.40! 
Omakotitalo 92/187 m2 | 4h + k + s + iso autotalliPohjantie 21, Rautajärvi Pälkäne, Mh. 94 000 €
Hyvä omakotitalo Rautajärven vireästä kylästä Sydän-Hämeessä! Aurinkoisella 6810 m2 tontilla sijaitseva omakotitalo, vanha hirsinen asuinrakennus ja autovaja. Omakotitalossa hyvät asuintilat isollekin perheelle ja mahtava talon mittainen 12 m pitkä autotalli harrastus- tai työtilaksi. Talossa kolme makuuhuonetta, avara valoisa olohuone, uusittu kylpyhuone, vaatehuone ja hyvät kellarin aputilat. Olohuoneessa varaava vuolukivinen takkaleivinuuni. Kellarissa autotallin lisäksi puulämmitteinen sauna, pesuhuone, pannuhuone ja varastotilaa. Vesikeskuslämmitys, kunnan vesi- ja viemäri. Ei energiatodistusta. Kysy lisää ja varaa oma esittelyaika!
Kerrostalo | Armonkallio, Soukanlahdenkatu 13 A 40,5 m2, 2h+kk+kph+lasitettu parveke. Vh. 148.000 € Näsijärvinäkymät!
Hoidettu hyvä taloyhtiö. Erittäin arvostetulla ja rauhallisella paikalla Armonkalliolla sijaitseva kaksio. Lasitetulta parvekkeelta näkymät Soukanlahdenkadun yli Naistenlahteen ja Näsinselälle. Huoneisto remontoitu v. 2010. Laminaattilattiat, tyylikkäät tapetit, keittiö ja kylpyhuone myös hyvässä kunnossa. Energialuokka: F (2018). Ostotarjous hyväksytty!
Omakotitalo 114 m2/189 m2 | 3h + k + khh + kaksi ullakkomakuutilaa ja kellarin aputilat Harppitie 8A, Viiala/Tre Mh. 168 000 €
Hyvä rauhallinen sijainti omalla viihtyisällä tontilla Viialan omakotialueen laidassa lähellä Messukylän kirkkoa ja Turtolan kauppakeskusta. Talo on vuokrattu 30.6.2024 asti. Asukkaat ovat halukkaita neuvottelemaan jatkosopimuksesta. Talossa on uusittu v. 2018-19 vesikate, ikkunat, käyttövesijohdot osittain ja viemärit sekä osa sähköistä. V. 2021-22 on asennettu salaojat, rakennettu terassi ja huoltomaalattu julkisivut sekä remontoitu kodinhoitotila ja rakennettu yläkerran wc sekä puuliiteri. Kellaritilat ovat pääosin raakapinnoilla, suihkutilassa kostean tilan tapetti ja saunassa puulämmitteinen kiuas. Puu- ja sähkölämmitys. Muurattuja takkauuneja on olohuoneessa ja molemmissa makuuhuoneissa. Kolme ilmalämpöpumppua, yksi jokaisessa kerroksessa. Tästä nyt järkevä hankinta tulevaisuuteen omaksi kodiksi tai sijoitukseen hyvällä tuotolla. Esittelyt sopimuksen mukaan pyritään järjestämään viikonvaihteissa asukkaille sopivana aikana. Ei lain mukaista energiatodistusta. Tämä talo saa hyvälle tuulelle! Ostotarjous hyväksytty!
Omakotitalo 127/192m2 | 4h, k, kph + kellarin aputilat, verstas/työhuone, sauna, ph ja baari. Mh. 48.000€ Männynvainiontie 12, Aitoo, Pälkäne
Aitoon Laivarannan puoleisella asemakaavoitetulla pientaloalueella sijaitseva omakotitalo. Oma 1810 m2 tontti. Hyvä sijainti alueen laidassa peltoaukean reunassa. Tontilla nurmialuetta, puutarha, isohko varastorakennus ja kasvihuone. Jälleenrakennuskauden aikainen (rv. 1945) kellarillinen puutalo, joka on rakenteiltaan alkuperäiskunnossa. Tätä taloa ei ole pilattu väärillä materiaaleilla tai ylikorjaamisella. Kohde on asumiskunnossa, mutta varustukseltaan vaatimaton. Hyvä lähtökohta remontoinnille ja peruskorjauksille. Talossa on hyvät asuintilat kahdessa tasossa ja kellarissa sauna, pesuhuone ja verstas/työhuone sekä oma baari. Uimaranta ja venepaikka puhtaan ja kirkasvetisen Pälkäneveden rannassa n. 1 km etäisyydellä. Varaa oma esittelyaika. Ei lain mukaista energiatodistusta. Hyviä tarjouksia otetaan vastaan!
Rivitalo 62 m2 | 3h+avokeittiö+kph+vh Kotisuontie 3 B 5, Aitoo
V. 2014 remontoitu hyväkuntoinen ja viihtyisä päätyasunto Aitoon keskustassa. Vapautuu 1.2.2024. Suojaisa piha-alue länteen, katettu terassi valokatteella. Remontin yhteydessä muutettu huoneiston huonejärjestys ja huoneluku 3h+avokeittiö+kph. Rakennettu tilava kylpyhuone ja keittiö. Uusittu huoneiston sähköt, kaikki käyttövesijohdot ja viemärit tarvittavilta osin, ja asennettu kph:n lattialämmitys, uusittu ilmanvaihto. Hoidettu hyvä taloyhtiö. Energialuokka: C 2007. Ensiesittely sopimuksen mukaan. Varaa esittelyaika! Vh. 78.000 euroa. Voidaan myös vuokrata! 
Rivitalo 45 m2 | 1h+k+s, Kallioisenkaarre 2, K:ala, Pohja
v. 2019 täysin remontoitu hyväkuntoinen huoneisto. Remontin yhteydessä uusittu keittiö, kodinkoneet, laatoitettu pesuhuone ja wc sekä uusittu vesikalusteet ja lämminvesivaraaja. Asunnon lattiapinnat laminaatti, seinäpinnat maali ja tapetti, sisäkatto on valkolakattu paneli. Hyvä pohjaratkaisu. Oma länsipiha. Edullinen yhtiövastike 121,50 €/kk, autopaikka lämmitystolpalla. Ei energiatodistusta.
Ostotarjous hyväksytty!
Luhtitalo | 3h + k + s, 87,5 m2 Mustalantie 2, Pälkäne Mh. 176 000 €

Ylimmän kerroksen hissitalon kolmio, joka on rakennusvaiheessa muutettu avaraksi kaksioksi. Hyvät Pälkäneen keskustan palvelut kävelyetäisyydellä. Esteetön piha-alue ja käynti huoneistoon. Mahdollisuus autokatospaikkaan. Huoneistossa on valoisa olohuone ja ruokailutila, josta käynti isolle terassiparvekkeelle. Rauhallinen makuuhuone on huoneiston toisessa päässä. Huoneisto on hyvässä kunnossa ja vapautuu uusille asukkaille 1 kk kuluttua kaupanteosta. Asunto Oy Pälkäneen Kaari on v. 2007 valmistunut kolme kerroksinen betonielementtirakenteinen luhtitalo, jossa on 23 asuinhuoneistoa sekä 13 paikkainen autokatos. Taloyhtiö sijaitsee omalla 5731 m2 suuruisella tontilla. Talossa on kaukolämpö. Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Talo on energiatodistuksen mukaan parasta A luokkaa (vähän kuluttava). Yhtiövastike on edullinen, tässä huoneistossa 280 euroa/kk. Lisätiedot ja esittely Markus Huttunen 0400 404425 Varaa esittelyaika!
Omakotitalo | 5h + k + s, 116/121 m2 Mh. 158.000 € Kustaanmäentie 20, Kirpu, Pälkäne
Hyvä perheasunto hienolla tontilla laajan peltoaukean laidassa. Pähkinämäki- niminen tila 2070 m2. Rakennuspaikka on nimensä mukainen osittain kallioinen pieni mäki, joka on ympäröivää maastoa vähän korkeammalla. Aurinkoinen paikka, jota suojaa runsas tontin rajalla sijaitseva puusto. Talo on paikalla rakennettu, julkisivut ovat lohkotiiltä. Peltikate on uusittu ja samalla on asennettu talotikkaat, lapetikkaat ja kattosilta sekä portaikon kohdalle lumiesteet. Talossa on uusittu myös vesijohdot ja lämmitysjärjestelmän kiertovesiputkisto. Alakerrassa on avara viihtyisä olohuone, jossa on isot eteläikkunat ja käynti katetulle terassille sekä keittiö, ruokailutila, takkahuone/makuuhuone ja sauna sekä pesutilat. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja eteläparveke. Vapautuminen sopimuksen mukaan! Ei lain mukaista energiatodistusta.
Varaa esittelyaika!
Peltolammi, 1h+tupakeittiö+sauna 41 m2
Tilava saunallinen yksiö lasitetulla eteläparvekkeella. Hoidettu hyvä taloyhtiö. Yhtiö siirtynyt maalämpöön v. 2017. Edullinen yhtiövastike! Seinäpinnat maali, lattiapinnat parketti. Talonetti. Hyvä rauhallinen sijainti lähellä Peltolammin uimarantaa. Taloyhtiöllä viihtyisä piha-alue, jossa mm. taukopaikka, grillikatos ja pyörävarastot.
Porrashuoneen alakerrassa säilytysvarasto, pesutupa ja kuivaushuone. Autopaikka sähköpistokkeella on tällä hetkellä siirrettävissä uudelle omistajalle! E:G (2013), Mh. 103.0000 €
Ketunleivänkatu 6 C
Varaa esittelyaika!
Omakotitalo | Valkeakoski, Mälkiäinen
Omakotitalo | Seppämestarin talo, rv. 1907
Valkeakoski, Mälkiäistentie 327
Huoneistoala n. 140 m2 m2, 3h+k+s + ullakon makuuhuoneet 2 kpl ja halli
Mh. 165.000 €
Tontti 1380 m2, aurinkoinen sijainti pellon laidassa lähellä Vanajaveden rantaa. Rantaoikeus. Hirsinen päärakennus peruskorjattu, uusittu mm. julkisivut, vesikate, käyttövesijohdot, viemärit ja sähköt sekä  pesutilat ja sauna. Tontilla vanha hirsinen pajarakennus ja varastoaitta. Lähellä Mälkiäisten laivaranta, jossa uimaranta ja venepaikat. Ei lain mukaista energiatodistusta. Varaa esittelyaika!
K:ala, Mäntyveräjä | 48,5 m2, 2h+k+kph, Mäntyveräjäntie 3 A
Mh 70.500 € + velkaosuus 9.199 €, Vh 79.699 €
Remontoitu hyväkuntoinen kaksio hyvältä paikalta hoidetusta taloyhtiöstä. Keittiökalusteet ja kodinkoneet uusittu, kylpyhuone remontoitu perusteellisesti ja huoneiston kaikki pinnat uusittu. Eteisessä liukuovikaapistot, vaatehuone. Makuuhuone ja olohuone rauhallisen sisäpihan puolella.  Lähikauppa ja hienot harjumaastot vieressä. E:E (2018) 
Varaa esittelyaika!
Pälkäne, Kaitamo| Hirsitorppa 30 m2, pihasauna, varastoja. Mh. 32.000 €. Vuohenniityntie 111
Tammela -niminen tila 2930 m2. Suojaisa tasainen tontti metsänreunassa. Hirsirakennus ryhdissään ja ikäisekseen hyvä. Hirsitorppa on ilmeisesti kartanon vanhan mäkitupa, joka on rakennettu jo 1880 luvulla. Avoin pihamaa, jonka toisella puolella laajat peltoaukeat. Kohde ollut ympärivuoden asuttuna. Nyt muutaman vuoden tyhjillään, mutta lämmöt päällä. Rakennukseen on tehty -80 luvulla päätykuisti, jossa pesutilat ja wc. Pihasauna löylykunnossa. Oma kaivo. Jätevedet sakokaivoon. Kysy lisää! 0400-404425
Vapaa-ajan asunto 30 m2 | Pälkäne, Kyynärö
Isolla aurinkoisella 5320 m2 tontilla sijaitseva v. 1988 rakennettu 30 m2 hirsimökki, jossa tupa, makuutila, keittokomero ja kuisti. Pihamaa on maastoltaan avoin, loiva lämmin etelärinne. Kodikkaassa mökissä sähköt, varaava takkauuni ja keittokomerossa on pesualtaasta pesuvesien viemäröinti. Hirsinen 20 m2 pihasauna, vierasaitta ja varastoaitta. Kysy lisää! MH. 39.000 €
P:ne, Pappila | Ok-tontti 4000 m2, Mh. 35.000 €

Onkkaala-Pappila kyläalueella viihtyisässä rakennetussa maaseutuympäristössä sijaitseva omakotitalontti. Hyvä rakennuspaikka, tontin länsipuolella perinnemaisemat laajoille peltoaukeille ja rauniokirkolle. Lähellä Pälkäneveden ranta, venevalkama ja kirkonkylän keskustan monipuoliset palvelut ja koulut. Myydään karttaliitteen mukaisena määräalana tilasta Einola. Määräala saa pinta-alansa mukaisen osuuden yhteisiin maa- ja vesialueisiin. Alueella on oikeusvaikutteinen Epaala-Kuuliala osayleiskaava, kaavassa tilalle on osoitettu kaksi uutta rakennuspaikkaa, AT, joiden vähimmäispinta-ala on 4000 m2, rakennusoikeus 10% pinta-alasta. Myynnissä rinnakkaiset tontit 2 kpl a 35.000 euroa. Kysy lisää!

Pälkäne | Ok-tontti 1440 m2 18.000 €

Kuusitie 1, Lastenlinna. Hyvä rakennuspaikka harjun päältä Lastenlinnasta. Tasainen tontti, hyvä puusto. Asemakaava-alue, vesi-ja viemäriliittymä tontin rajalla. Kuusitie 1.  Mh. 18.000 €. Kysy lisää!

Ruovesi, Paloselkä | 13,75 ha. Mh 345.000 €

Alueella mäntyvaltainen tukkipuusto osittain taimikkoa. Hyvät kovapohjaiset pääosin kiviset rannat. Tilalla on rantaviivaa yhteensä n. 680 metriä.

Vahvistetussa rantakaavassa on 4 kpl rantaan rajoittuvia loma-asunnon rakennuspaikkoja (RA, kerrosluku I, rakennusoikeus 120 m2, kokonaisrakennusoikeuteen voi sisältyä erillinen 25 m2 rantasauna, jonka voi rakentaa vähintään 10 m rannasta. 2 kpl omakotitalon rakennuspaikkoja (AO, kerrosluku 1/2 1, e=0,1). Omakotitalojen rakennuspaikat on kaavassa osoitettu n. 150 m etäisyydelle rannasta. Mh. 345.000 €