Mökki tai huvila, 25 m2 | Tupakeittiö, sauna, pesuhuone ja kuisti Uimarannankuja 28, Torvoila, H:linna, Mh 96 000 €
Hieno 1, 03 hehtaarin suuruinen mäntykangastontti komealla paikalla Torvoilan kylässä Konaanjärven rannan tuntumassa. Tilalla on v. 2012 rakennettu Kontion hirsinen 25 m2 saunarakennus. Rakennuksessa tupakeittiö, iso kuisti sekä sauna ja pesuhuone ja katettu terassi. Tasainen piha-alue, joka on aikoinaan toiminut kyläläisten tapaamispaikkana ja pelikenttänä. Tontilla valmis perustus vapaa-ajan asunnolle sekä porakaivo ja viemärijärjestelmät. Torvoilaan on hyvät kestopäällystetyt tiet, viimeinen parisataa metriä mökille on hiekkatietä. Alue on kahta järveä erottava kannas, hiekkamoreenimaata. Hiekkamoreenimaa on hyvin vettä läpäisevä. Se on kasvualustana lämmin ja rakennuspaikkana erinomainen. Hiekkamaa sulaa keväällä aikaisin ja lämpenee nopeasti. Konaanjärven pinta-ala on 1,1 km2 ja se on 1,9 kilometriä pitkä ja 1,4 kilometriä leveä. Järvellä on kaksi saarta. Rantaviivan pituus on 7,8 kilometriä. Vähä-Roineen puolella on ranta ja veneenlaskupaikka n. 700m etäisyydellä. Iso-Roine ja Vähä-Roine ovat puolestaan osa isoa upeaa vesistöä, joka on myös veneilijöidenkin suosiossa. Ensiesittely sopimuksen mukaan!
Mökki tai huvila 50 m2 | Tupa, makuutila, keittokomero ja kuisti Hovikuja 25, Torvoila, Hämeenlinna 218 000 €
Mäntypuustoinen upea 0,73 hehtaarin suuruinen luonnontilainen niemi Rääkkiän rannalla. Rääkkiä on kirkas ja puhdasvetinen järvi Hauhonreitin vesistössä kuten Iso-Roine ja Vähä-Roinekin. Rantaviivaa tilalla on n. 220 metriä. Tilalla sijaitsee v. 1969 rakennettu hirsinen hyväkuntoinen n. 50 m2 vapaa-ajan asunto ja n. 12 m2 hirsinen rantasauna sekä v. 1980 valmistunut vierasaitta. Mäntykangasmaasto, hyvä puusto, rannat ovat luonnontilaiset. Rauhallinen kaunis paikka. Vastaranta polveilee luonnontilaisena ja rakentamattomana Pitkänniemenkärjen ympäri.
Tervetuloa ensiesittelyyn sunnuntaina 16.6. klo 14-15 tai sopimuksen mukaan!
 Etelä-Suomen järvihelmiä! Latvavesistön puhtaat ja kirkkaat Kukkian, Kuohijärven ja Pyhäjärven vedet virtaavat Vihavuoden kosken kautta Hauhon reitin vesistöön, joka on veneilijöidenkin suosima. Virtavesiä, salmia, isoja selkiä ja luonnonrauhaa. Kirkasvetinen Iso-Roine on yksi Suomen syvimmistä järvistä. Iso-Roineen syvin kohta, peräti 73 m, löytyy Rukkoilan edustalta. Kirkkaiden järvien fosforipitoisuudet ovat olleet alhaiset eikä happiongelmia ole esiintynyt. Alueella on runsas muikkukanta, joka ylläpitää vankkoja petokalakantoja. Halutuimmat saaliskalat muikun ohella ovat taimen, kuha ja ahven. Ostotarjous hyväksytty 9.6.!
Omakotitalo 147/223 m2 | 4-5h, keittiö, sauna + kellarin aputilat; takkahuone, sauna, pesuhuone... Alikyläntie 32, Onkkaala, Pälkäne 186 000 €
Viihtyisässä maaseutuympäristössä Onkkaala-Pappilan kyläalueella sijaitseva omakotitalo. Lähellä Pälkäneveden ranta, venelaiturit ja kirkonkylän keskustan monipuoliset palvelut ja koulut. Täällä on tilaa hengittää vapaammin. Aurinkoinen iso 6450 m2 suuruinen puutarhatontti, kasvihuone ja huvimaja sekä peltoa viljelyksille. Hyväkuntoinen kuntotarkastettu v. 1952 rakennettu ja 1980 luvulla peruskorjattu omakotitalo. Talossa monipuoliset ja hyvät asuintilat kolmessa kerroksessa sekä hyvät harrastus ja työtilat koko perheelle. Pihapiirissä 105 m2 juuresvarasto sekä autotalli ja varastotiloja. Tasainen maasto, nurmialuetta ja paljon istutuksia. Lähellä rannassa venelaiturit ja laiturin päässä uimaportaat aamu- ja iltauinteja varten.
Varaa esittelyaika!
Tiesitkö: Pälkäneen vanha pitäjän keskuskylä sijaitsi Alikylän alueella. Alue on kulttuuri- ja asutushistoriallisesti erittäin merkittävää aluetta. Alueelta on löydetty merkkejä ihmisen toiminnasta jo esihistorialliselta ajaltakin 9000-1500 eaa!
Kerrostalo 74,5 m2 | 3h, k, s Suupantie 12, Keskusta, Pirkkala 229 000 €
Hyvällä paikalla aivan Pirkkalan keskustassa sijaitseva 2. krs saunallinen kolmio. Esteetön käynti tasaiselta piha-alueelta porrashuoneeseen, tilava hissi. Huoneisto on hyvässä kunnossa. Vaaleat seinäpinnat, lattiat on parkettia. Asunnossa on hyvin varusteltu keittiö, jonka vieressä on ruokailutila. Lasitettu länsiparveke. Laatoitettu tilava pesuhuone, jossa on hyvät tilat pyykkihuollolle ja erillinen suihkutila saunan oven lähellä. Saunassa ikkuna omalle parvekkeelle. Huoneistossa on ilmastointilaite. Asunto Oy Pirkkalan Suupanhovi on valmistunut v. 2000 yhtiön omalle 1746 m2 suuruiselle tontille. Talossa on 25 asuinhuoneistoa, 5 autotallia, väestönsuoja, pyöräsuoja, talovarastot ja kuivaushuone. KaapeliTV ja taloyhtiölaajakaista. Huoneiston ostajalle annettaan etusija ostaa lämmin autotalli, autotalliosake, AT 3 taloyhtiöstä!  Ostotarjous hyväksytty!
Loma-asunnoista kysyntää, erityisesti rantaan rajoittuvista. Tarjoa myyntiin! Pyydä välityspalkkiotarjous! Soita 0400 404425, Markus Huttunen.
Omakotitalo 115/165 m2 | 5h + k + s + autotalli Heikinpolku 3, Taustiala, Pälkäne 158 000 €
Hienolla paikalla harjun rinteessä sijaitseva hyvin pidetty omakotitalo. Mäntykangasmaasto, aurinkoinen ja lämmin loiva etelärinnetontti 1370 m2. Tontilla nurmialuetta ja istutuksia. Tontin takana komeat Pälkäneen Syrjänharjun harjumaastot, valaistut lenkkipolut ja talvisin hiihtolatu. Rauhallinen paikka päättyvän Heikinpolun päässä. Asuintilat kahdessa kerroksessa. Alakerrassa autotalli, makuuhuone, sauna, pesuhuone, pukuhuone sekä hyvät varastotilat ja maakellari. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja kph. Olohuoneesta käynti isolle lasitetulle terassiparvekkeelle. 
Varaa esittelyaika!
Omakotitalo 80 m2 | 4h + k + kph Kapumäenkuja 12, Sahalahti, Kangasala 95 000 €, rv. 1947
Idyllinen vanha pihapiiri rakennuksineen erinomaisella paikalla Sahalahden keskustassa. Koivula -nimisestä tilasta erotettava määräala n. 2500 m2. Määräalaan sisältyy pihapiiri rakennuksineen, asemakaavan tonttijaon mukaiset tontit 3 ja 4. Pihapiirissä hirsitalo vuodelta 1947. Taloon on tehty kuistilaajennus v. 2006. Laajennuksessa on tilava laatoitettu kylpyhuone ja wc sekä eteinen. Asuintilat muuten ovat remontoitavassa kunnossa. Taloon uusittu vesikate ja ikkunat sekä julkisivut osittain. Kunnan vesi- ja viemäri sekä sähköliittymä siirtyvät uudelle omistajalle. Tontilla lisäksi n. 15 metriä pitkä vanha talousrakennus, joka odottaa kunnostusta tai purkamista. Voidaan myydä koko tila Koivulakin 4222 m2, jolloin mukaan tulee vielä tontti nro 2. 
Varaa esittelyaika!

Rivitalo 50 m2 | 2h + kk + s + autokatos Keskitie 25, Luopioinen 42 000 €
Luopioisten keskustasta siisti peruskuntoinen rivitaloasunto. Hyvä sijainti kaupan, apteekin ja terveyskeskuksen vieressä. Huoneistolla autokatospaikka. Vaaleat seinäpinnat, lattiat parkettia. Tilava kylpyhuone, saunassa ikkuna. Asunto Oy Luopioisten Riihirinne on valmistunut v. 1990 yhtiön omalle 2630 m2 suuruiselle tontille. Taloyhtiössä on seitsemän asuinhuoneistoa ja kaikilla asunnoilla on autokatospaikka, jonka yhteydessä on huoneistokohtainen ulkovarasto. Varaa esittelyaika!
Omakotitalo rv. 1957 | 6h + 2 keittiö + autotallit + varastot Alvettulantie 173, Alvettula, Hämeenlinna Mh. 149 000 €, 210 / 310 m²
Tilaisuus yrittäjälle ja hyviä harrastus- ja työtiloja kaipaavalle perheelle! Asuin- ja liiketalo, entinen säästöpankin konttori. Rapattu komea kivitalo on rakennettu v. 1957 ja sijaitsee idyllisen kylän raitin varrella vireässä entisen Hauhon kunnan Alvettulan kylässä. Talossa on monipuoliset ja hyvät asuintilat kahdessa kerroksessa. Valmius jopa neljään erilliseen huoneistoon sekä kellarissa hyvät harrastus- ja työtilat, mm. kahden auton talli ja erillinen n. 40 m2 suuruinen varasto ja työtila omalla sisäänkäynnillä. Asuintilat on pääosin remontoitu ja kiinteistö on hyvässä asumiskunnossa. Lähellä hyvät uimarannat ja venepaikka, kiinteistöllä rantaoikeus. Upeat Hauhon reitin vesistöt yhdistää Alvettulanjoki, josta on yhteys Iso-Roineelle ja Hauhonselälle sekä Ilmoilanselälle ja Kyllönjoen kautta Pälkäneen ja Kangasalan vesistöihin. E:E(2018) . Ostotarjous hyväksytty!
Rivitalo 79,5 m2 | 3h + k + s + terassipiha ja autokatos Kalliotie 2 as 7, Lastenlinna, Pälkäne 114 000 €
  • v. 1988 valmistunut heti vapaa rivitalon päätyhuoneisto!
Hyvä pohjaratkaisu. Tilavat huoneet ja paljon säilytystilaa. Lattiapinnat on mosaiikkitammiparkettia. Olohuoneesta käynti omalle suojaisalle terassipihalle. Asunnossa on suorasähkölämmitys, lämmönjako patterit ja ilmalämpöpumppu. Koneellinen huoneistokohtainen poistoilmanvaihto. Pesuhuoneessa lattialämmitys. Hoidettu hyvä taloyhtiö. As Oy Keiniänmaa on v. 1988 valmistunut rivitaloyhtiö, jossa on 7 asuinhuoneistoa. Huoneistoon kuuluu autokatospaikka ja pihapaikka sekä huoneiston edessä oleva 4 m2 suuruinen ulkovarasto. Omatontti 1738 m2. Taloyhtiö on liitetty valokuituun v. 2015.
Varaa esittelyaika!
Rivitalo 80 m2 | 3h + k + s Kotisuontie 3, Aitoo Vh. 79 000 €
Hienolta paikalta 1-tasoinen rivitalon päätyhuoneisto! Rauhallinen sijainti kauniissa hoidetussa maaseutuympäristössä Aitoossa. Huoneistolla aurinkoinen lämmin piha-alue, jota reunustaa upea silokallio. Talon itäpuolella avoimet Kouvalan järven peltomaisemat. Lähellä alle 300 metrin etäisyydellä uimaranta! Huoneiston tilava kylpyhuone on uusittu v. 2022, muuten asuintilat ovat tyydyttävä-hyvä kuntoiset. Kun asuintilat ovat yhdessä tasossa on 80 m2 huoneisto avara. Ison olohuoneen jatkeena on keittiön ruokailutila. Makuuhuoneet ovat talon itäpuolella. As Oy Helinkallioon kuuluu kaksi taloa, joissa on yhteensä 10 asuinhuoneistoa. Huoneistolla on lämmin varastotila ja autopaikka lämmitystolpalla. Varaa esittelyaika! 
Omakotitalo 104/124 m2 | 4h + k + kph + sauna + varasto Takojanpolku 1, Kankahainen, Pälkäne Mh. 169 000 €
Hyvä sijainti omalla tontilla harjun länsipuoleisella omakotialueella lähellä keskustan palveluja. Kodikas puurunkoinen lohkotiiliverhottu omakotitalo on rakennettu v. 1984. Talossa on hyvät tilat myös isommallekin perheelle, kolme makuuhuonetta, tilava olohuone ja tyylikkäät uusitut sauna- ja pesutilat. Tasainen tontti, nurmialuetta, kivetty istutusalue, pihapatio ja paviljonki. Tärkeät isot perusparannukset on toteutettu ja remontoitu asuintilat. Uusittu v. 2012-2016 mm. ikkunat, käyttövesijohdot sekä peruskorjattu sauna ja pesutilat ja tehty yläpohjan lisäeristys. Edulliset lämmityskustannukset, aurinkopaneelit, ilmalämpöpumppu ja saunassa puulämmitteinen kiuas. Ei lain mukaista energiatodistusta. Vapautuu nopeasti. Varaa esittelyaika!
Kerrostalo 33 m2 | 1h + k + kph Kutojantie 8 B, P:ne
Vh. 38 000 €
Hissitalosta hyväkuntoinen yksiö. Asunnossa siistit seinä- ja lattiapinnat. Tilava laatoitettu v. 2022 täysin uusittu kylpyhuone, jossa suihkunurkkaus sekä pyykinpesukoneelle vapaata tilaa. E:c2007. Varaa esittelyaika! Ensiesittely sopimuksen mukaan. Tule ja tee tarjous
Osmonmäki 35 m2, 1h+k+kph. Vh. 139.000€
Maalämpö, oma tontti, hoitovastike 127,20€. Heti vapaa hyväkuntoinen yksiö ensiasunnoksi! Rauhallinen sijainti. Ikkunat  avoimelle puistomaiselle sisäpihalle. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä. Asunnossa on tilava laatoitettu kylpyhuone. E: B2018, Välimaankatu 4-8 D. 
Varaa esittelyaika! 
Osmonmäki mielletään usein kuuluvaksi Tammelaan, mutta se on virallisesti Tampereen keskustassa sijaitseva 14. kaupunginosa. Alueen lähinaapureita ovat Tammela, Lapinniemi, Ranta-Tampella, Käpylä, Lappi ja Petsamo. Osmonmäen läheisyydessä on useita puistoja, Näsijärven uimarantoja sekä Kaupin urheilupuisto. Kaupunginosassa asuu n. 1700 asukasta.
Kangasala, Mäntyveräjä, 57,5 m2, 2h+k+kph+lasitettu parveke
Ensiasunnoksi 2. krs hyväkuntoinen kaksio lasitetulla parvekkeella. Luonnonläheinen sijainti lähellä keskustan palveluita. Upeat ulkoilualueet, harjumaastot, lenkkipolut, pyörätiet vieressä. Olohuoneesta ja parvekkeelta avarat maisemat aina Vesijärvelle asti. Asunnossa hyvä pohjaratkaisu, pinnat remontoitu v. 2016. Vaaleat sävyt, tapettia ja maalia, olohuoneessa ja makuuhuoneessa valkolakattu tammiparketti, keittiössä laminaatti. Hoidettu siisti taloyhtiö, jossa isot remontit on tehty. E:D2018. Mh. 69.000 €+ Yv. n. 18.800 € Mäntykuja 4 A. Varaa esittelyaika!
Omakotitalo 78 m2 | 3h + k + s + kph + kuisti, piharakennus Männistönpolku 3, Rautajärvi, Pälkäne Mh. 59 000 €
Siisti loppusiivottu ja kuntotarkastettu omakotitalo Rautajärven taajamassa. Tasainen puutarhatontti 2230 m2. Tontilla nurmialuetta ja istutuksia sekä idyllinen saunarakennus, jossa puulämmitteinen sauna, pukuhuone, puuliiteri ja varasto sekä erillinen varasto ja autokatos. Kunnan vesi ja viemäri! Taloon (rv.1954) on tehty laajennuksena kuisti sekä sauna ja pesutilat 1980 luvun taitteessa. Olohuoneessa varaava muurattu takkauuni ja ilmalämpöpumppu. Ei lain mukaistaa energiatodistusta. Ensiesittely sopimuksen mukaan. Varaa esittelyaika!
Omakotitalo 92/187 m2 | 4h + k + s + iso autotalliPohjantie 21, Rautajärvi Pälkäne, Mh. 85 000 €
Hyvä omakotitalo Rautajärven vireästä kylästä Sydän-Hämeessä! Aurinkoisella 6810 m2 tontilla sijaitseva omakotitalo, vanha hirsinen asuinrakennus ja autovaja. Omakotitalossa hyvät asuintilat isollekin perheelle ja mahtava talon mittainen 12 m pitkä autotalli harrastus- tai työtilaksi. Talossa kolme makuuhuonetta, avara valoisa olohuone, uusittu kylpyhuone, vaatehuone ja hyvät kellarin aputilat. Olohuoneessa varaava vuolukivinen takkaleivinuuni. Kellarissa autotallin lisäksi puulämmitteinen sauna, pesuhuone, pannuhuone ja varastotilaa. Vesikeskuslämmitys, kunnan vesi- ja viemäri. Ei energiatodistusta. Kysy lisää ja varaa oma esittelyaika!
Omakotitalo 127/192m2 | 4h, k, kph + kellarin aputilat, verstas/työhuone, sauna, ph ja baari. Mh. 36.000€ Männynvainiontie 12, Aitoo, Pälkäne
Aitoon Laivarannan puoleisella asemakaavoitetulla pientaloalueella sijaitseva omakotitalo. Oma 1810 m2 tontti. Hyvä sijainti alueen laidassa peltoaukean reunassa. Tontilla nurmialuetta, puutarha, isohko varastorakennus ja kasvihuone. Jälleenrakennuskauden aikainen (rv. 1945) kellarillinen puutalo, joka on rakenteiltaan alkuperäiskunnossa. Tätä taloa ei ole pilattu väärillä materiaaleilla tai ylikorjaamisella. Kohde on asumiskunnossa, mutta varustukseltaan vaatimaton. Hyvä lähtökohta remontoinnille ja peruskorjauksille. Talossa on hyvät asuintilat kahdessa tasossa ja kellarissa sauna, pesuhuone ja verstas/työhuone sekä oma baari. Uimaranta ja venepaikka puhtaan ja kirkasvetisen Pälkäneveden rannassa n. 1 km etäisyydellä. Varaa oma esittelyaika. Ei lain mukaista energiatodistusta. Hyviä tarjouksia otetaan vastaan!
Luhtitalo | 3h + k + s, 87,5 m2 Mustalantie 2, Pälkäne Mh. 176 000 €

Ylimmän kerroksen hissitalon kolmio, joka on rakennusvaiheessa muutettu avaraksi kaksioksi. Hyvät Pälkäneen keskustan palvelut kävelyetäisyydellä. Esteetön piha-alue ja käynti huoneistoon. Mahdollisuus autokatospaikkaan. Huoneistossa on valoisa olohuone ja ruokailutila, josta käynti isolle terassiparvekkeelle. Rauhallinen makuuhuone on huoneiston toisessa päässä. Huoneisto on hyvässä kunnossa ja vapautuu uusille asukkaille 1 kk kuluttua kaupanteosta. Asunto Oy Pälkäneen Kaari on v. 2007 valmistunut kolme kerroksinen betonielementtirakenteinen luhtitalo, jossa on 23 asuinhuoneistoa sekä 13 paikkainen autokatos. Taloyhtiö sijaitsee omalla 5731 m2 suuruisella tontilla. Talossa on kaukolämpö. Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Talo on energiatodistuksen mukaan parasta A luokkaa (vähän kuluttava). Yhtiövastike on edullinen, tässä huoneistossa 280 euroa/kk. Lisätiedot ja esittely Markus Huttunen 0400 404425 Varaa esittelyaika!
Omakotitalo | Valkeakoski, Mälkiäinen
Omakotitalo | Seppämestarin talo, rv. 1907
Valkeakoski, Mälkiäistentie 327
Huoneistoala n. 140 m2 m2, 3h+k+s + ullakon makuuhuoneet 2 kpl ja halli
Mh. 165.000 €
Tontti 1380 m2, aurinkoinen sijainti pellon laidassa lähellä Vanajaveden rantaa. Rantaoikeus. Hirsinen päärakennus peruskorjattu, uusittu mm. julkisivut, vesikate, käyttövesijohdot, viemärit ja sähköt sekä  pesutilat ja sauna. Tontilla vanha hirsinen pajarakennus ja varastoaitta. Lähellä Mälkiäisten laivaranta, jossa uimaranta ja venepaikat. Ei lain mukaista energiatodistusta. 
Pälkäne, Kaitamo| Hirsitorppa 30 m2, pihasauna, varastoja. Mh. 32.000 €. Vuohenniityntie 111
Tammela -niminen tila 2930 m2 + 770 m2 tontinlisä, joka on tukkivaltaista kuusimetsää! Suojaisa tasainen tontti metsänreunassa. Hirsirakennus ryhdissään ja ikäisekseen hyvä. Hirsitorppa on ilmeisesti kartanon vanhan mäkitupa, joka on rakennettu jo 1880 luvulla. Avoin pihamaa, jonka toisella puolella laajat peltoaukeat. Kohde ollut ympärivuoden asuttuna. Nyt muutaman vuoden tyhjillään, mutta lämmöt päällä. Rakennukseen on tehty -80 luvulla päätykuisti, jossa pesutilat ja wc. Pihasauna löylykunnossa. Oma kaivo. Jätevedet sakokaivoon. Kysy lisää! 0400-404425, Ostotarjous hyväksytty 9.6.!
P:ne, Pappila | Ok-tontti 4000 m2, Mh. 35.000 €

Onkkaala-Pappila kyläalueella viihtyisässä rakennetussa maaseutuympäristössä sijaitseva omakotitalontti. Hyvä rakennuspaikka, tontin länsipuolella perinnemaisemat laajoille peltoaukeille ja rauniokirkolle. Lähellä Pälkäneveden ranta, venevalkama ja kirkonkylän keskustan monipuoliset palvelut ja koulut. Myydään karttaliitteen mukaisena määräalana tilasta Einola. Määräala saa pinta-alansa mukaisen osuuden yhteisiin maa- ja vesialueisiin. Alueella on oikeusvaikutteinen Epaala-Kuuliala osayleiskaava, kaavassa tilalle on osoitettu kaksi uutta rakennuspaikkaa, AT, joiden vähimmäispinta-ala on 4000 m2, rakennusoikeus 10% pinta-alasta. Myynnissä rinnakkaiset tontit 2 kpl a 35.000 euroa. Kysy lisää!

Pälkäne | Ok-tontti 1440 m2 18.000 €

Kuusitie 1, Lastenlinna. Hyvä rakennuspaikka harjun päältä Lastenlinnasta. Tasainen tontti, hyvä puusto. Asemakaava-alue, vesi-ja viemäriliittymä tontin rajalla. Kuusitie 1.  Mh. 18.000 €. Kysy lisää!

Ruovesi, Paloselkä | 13,75 ha. Mh 345.000 €

Alueella mäntyvaltainen tukkipuusto osittain taimikkoa. Hyvät kovapohjaiset pääosin kiviset rannat. Tilalla on rantaviivaa yhteensä n. 680 metriä.

Vahvistetussa rantakaavassa on 4 kpl rantaan rajoittuvia loma-asunnon rakennuspaikkoja (RA, kerrosluku I, rakennusoikeus 120 m2, kokonaisrakennusoikeuteen voi sisältyä erillinen 25 m2 rantasauna, jonka voi rakentaa vähintään 10 m rannasta. 2 kpl omakotitalon rakennuspaikkoja (AO, kerrosluku 1/2 1, e=0,1). Omakotitalojen rakennuspaikat on kaavassa osoitettu n. 150 m etäisyydelle rannasta. Mh. 345.000 €